Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει έντονη φημολογία γύρω από το επερχόμενο iPhone 8, καθώς διέρρευσαν μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προδιαγραφές αλλά και ο πιθανός σχεδιασμός του.

Ο Ming-Chi Kuo, μίλησε επίσης για την νέα τρισδιάστατη τεχνολογία της κάμερας του iphone 8, ενώ το Trend Force , αναφέρθηκε στην ασύρματη φόρτιση του.

Ο Timothy Arcuri, ο οποίος είναι ο CEO της Cowen and Company’s , έστειλε ένα ερευνητικό σημείωμα στα κεντρικά της Apple. Το σημείωμα αυτό επιβεβαίωνε την ύπαρξη ασύρματης φόρτισης στο iphone 8, ωστόσο δεν θα είναι τόσο συναρπαστική όσο πιστεύαμε.

Τον περασμένο χρόνο, υπήρξαν πολλές αναφορές που υποστήριζαν ότι το iphone 8 θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση μεγάλου βεληνεκούς, μια τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την Energous. Η Energous υποστηρίζει ότι η τεχνολογία της έχει την δυνατότητα να επαναφορτίσει μια συσκευή μέσα σε μία αίθουσα, χωρίς να χρειάζεται η επαφή αυτής με κάποια ειδική επιφάνεια.

iphone-8-concept

Όπως όμως δήλωσε ένας μηχανικός της Apple, η νέα τεχνολογία της Energous δεν θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο iphone. Αυτή η εξ αποστάσεως ασύρματή φόρτιση, χρειάζεται 5Ghz κανάλι ραδιοσυχνοτήτων ώστε να είναι ικανή να φορτίσει μια συσκευή, αλλά η FCC μέχρι σήμερα έχει εγκρίνει μόνο μικρότερες συχνότητες, οι οποίες θα πρέπει να εκπέμπονται σε λίγες ίντσες, σε αντίθεση με το αρχικό σχέδιο το οποίο προβλέπει φόρτιση σε χώρο διάστασης ενός δωματίου.

Η Energous δήλωσε ότι η ασύρματη τεχνολογία της θα είναι έτοιμη για μαζική χρήση τον επόμενο χρόνο και έτσι όλες οι συσκευές που θα είναι εξοπλισμένες με το chip της εταιρίας , θα υποστηρίζουν την φόρτιση μεγάλου βεληνεκούς όταν βγουν στην αγορά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Steve Jobs Theater και Apple Park ανοίγουν σε λίγο τις πόρτες τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Έρευνα της iSquare έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα για την χρήση iPad στα σχολεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here