Το επερχόμενο iPhone 8 που φημολογείται έντονα ότι θα έρθει μαζί με το iPhone 7S, δεν θα διαθέτει μόνο OLED οθόνη και ασύρματη φόρτιση, αλλά και βελτιωμένο ακουστικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της διάσημης JPMοrgan, η Apple θα φέρει βελτιωμένο ακουστικό στο iPhone 8 που θα προσφέρει στερεοφωνικό ήχο, αλλά και βελτιωμένη αδιαβροχοποίηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ακουστικό βρίσκεται ακριβώς πάνω από την οθόνη των συσκευών και μας επιτρέπει να ακούμε τους συνομιλητές μας κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων. Ξεκινώντας από το iPhone 7, η Apple αύξησε την χρήση του ακουστικού και το μετέτρεψε (και) σε ηχείο. Αυτό μας επιτρέπει να ακούμε στερεοφωνικά την αγαπημένη μας μουσική, καθώς το ένα κανάλι ακούγεται από το κάτω μέρος της συσκευής και το δεύτερο από το ακουστικό.

iphone-7-receiver-800x297

Η JPMοrgan δεν αναφέρει συγκεκριμένα τις βελτιώσεις που θα φέρει η Apple στο επερχόμενο iPhone 8, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διαθέτει τουλάχιστον επιπλέον ένταση. Το ακουστικό θα φέρει επιπλέον αδιαβροχοποίηση, καθώς δεν είναι λίγες οι φήμες που αναφέρουν ότι η Apple θα βελτιώσει την αδιαβροχοποίηση του iPhone 8, αυτή την φορά με πιστοποιητικό IP68.

Η αναφορά της JPMοrgan συμπεριλαμβάνει επίσης την φήμη ότι η Apple θα φέρει δωρεάν τα AirPods, ασύρματα ακουστικά της, δωρεάν στην συσκευασία του iPhone 8. Δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε την συγκεκριμένη φήμη, αλλά οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί. Τα AirPods κοστίζουν 199 ευρώ στην χώρα μας, με 49 ευρώ να πωλείται το κάθε ακουστικό μεμονωμένο. Φυσικά δεν γνωρίζουμε το κόστος κατασκευής των AirPods στην Apple, αλλά δύσκολα πιστεύουμε ότι η εταιρία θα αποφασίσει να τα συμπεριλαμβάνει δωρεάν στην συσκευασία του iPhone 8.

Βέβαια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των περισσότερων αναλυτών, το επερχόμενο iPhone 8 θα είναι αρκετά ακριβότερο από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone. Φήμες θέλουν την Apple να κοστολογεί το νέο iPhone 8 για πάνω από 1000 ευρώ, ποσό που ίσως δικαιολογήσει τα δωρεάν AirPods στην συσκευασία.

Τέλος, η νέα αναφορά της JPMorgan θέλει το νέο iPhone 8 να έρχεται με ατσάλινη κατασκευή, γρηγορότερο επεξεργαστή, ασύρματη φόρτιση και αναγνώριση ίριδας. Υπολογίζεται ότι το κόστος κατασκευής των iPhone 8 θα είναι μεγαλύτερο κατά 80 δολάρια για την Apple.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το iPhone 8 δεν θα έχει πραγματική edge-to-edge οθόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Teaser που επιβεβαιώνει τον ερχομό του OnePlus 5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here