Μία έφηβη από την Αριζόνα ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει το iPhone 7 Plus να λιώνει από την υψηλή θερμοκρασία και παράλληλα να βγάζει καπνούς.

Το βίντεο αποκαλύπτει μια τεράστια τρύπα στα πλάγια του τηλεφώνου, όπου η οθόνη έχει σχεδόν λιώσει από την στην ένωση με το αλουμίνιο λόγω της υπερθέρμανσης. Αυτό το post, δημοσιεύθηκε στο Twitter, όπου έχει γίνει σε λίγες ώρες viral σε όλο το διαδίκτυο με σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές.

Σύμφωνα με την νεαρή έφηβο, τα προβλήματα άρχισαν να εκδηλώνονται αρχικά με την ενεργοποίηση της συσκευής της, εκείνη όπως αναφέρει το πήγε στο πλησιέστερο Apple Store, όπου οι ειδικοί της είπαν ότι στην συσκευή της όλα κυλούν σωστά χωρίς κανένα πρόβλημα.

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128

Ενώ το iPhone φαίνεται να λειτουργούσε σωστά, τα πράγματα άλλαξαν και την άλλη το νέο τηλέφωνο της Apple άρχισε να λιώνει.
I was asleep with my phone charging next to my head, my boyfriend grabbed the phone and put it on the dresser,”  “phone steaming and [making] a squealing noise.” Ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της ιδιοκτήτριας του iPhone 7 Plus.

Επίσης, ανάφερε ότι: “By the time he got over to the phone it had already caught fire,” “[H]e quickly grabbed the phone and threw it in the restroom […] [where it] blew up and more smoke started coming out of the phone.”

H νεαρή κάτοχος του iPhone παράδωσε την ελαττωματική συσκευή στην εταιρία. Ωστόσο, η Apple δεν έχει σχολιάσει το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο τεχνολογικός κολοσσός Cupertino έχει ασχοληθεί με αρκετά παράπονα και καταγγελίες από τους κατόχους των iPhone 6 σχετικά με τις απροσδόκητες διακοπές λειτουργίας αλλά και οθόνες οι οποίες τρεμοπαίζουν, αλλά αναφορές σχετικά με φωτιά ή καπνούς στα κινητά της Apple ήταν σπάνιες έως και ανύπαρκτες.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy Note 7 ξέσπασε σε φωτιά λόγω της μπαταρίας, όμως ένα παρόμοια περιστατικό υπήρξε στην Αυστραλία με έναν κάτοχο του iPhone 7 να πιάνει φωτιά και να καταστρέφει το αυτοκίνητο του. Αφού όπως αναφέρει, άφησε το κινητό του μέσα στην τσέπη ενός παντελονιού μέσα στο αυτοκίνητο του και να συνειδητοποιήσει ότι εκείνο ήταν μέσα στις φλόγες.

Σε αντίθεση όμως με αυτό το περιστατικό, η νεαρή έφηβος ισχυρίζεται πως δεν έκανε τίποτα στην συσκευή της ώστε εκείνη να λιώσει.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Facebook θα βάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Google και Christian Cowan ανακοινώνουν τα “Really Blue” τζιν (σοβαρά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here