Η Apple, τα τελευταία χρόνια διοργανώνει κάποια “special” event τα  οποία λαμβάνουν χώρα κατά κύριο λόγο, κάθε Μάρτιο. Έκει ανακοινώνει διάφορες συσκευές, όπως για παράδειγμα το iPhone που παρουσίασε στο  περσινό event, διάφορες εφαρμογές, αλλά και νέες εκδόσεις των MacOS και iOS.

Φέτος, η Apple δεν έκανε κάποιο event για να μας ανακοινώσει μέσω αυτού τον ερχομό ενός νέου iPad 9,7 ιντσών, ενός iPhone 7 σε κόκκινο χρώμα, καθώς και νέες εκδόσεις των iPad mini 4 και iPhone SE με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Το νέο iPad των 9,7 ιντσών φαίνεται ότι θα ονομάζεται απλά “iPad” και δεν είναι σε καμία περίπτωση ο διάδοχος του iPad Pro 9.7. Μάλιστα μοιάζει υπερβολικά πολύ με το iPad Air 2 που είχε ανακοινωθεί το 2014.

Η ανάλυση της “εκπληκτικής” Retina οθόνης του παραμένει στα 2048 x 1526 pixel, ενώ οι κάμερες δεν αλλάζουν  επίσης ανάλυση, παραμένοντας στα 8 και 1,2 MP πίσω και μπροστά αντίστοιχα.

IPAD

Με λίγα λόγια αυτά που αλλάζουν πραγματικά στο νέο iPad και το κάνουν να διαφέρει το iPad air 2 , είναι ο επεξεργαστής και η τιμή του.

Το παλιό A8X chipset δίνει την θέση του στο νεότερο A9 που πρωτοείδαμε στα iPhone 6S και 6S Plus. Η τιμή του νέου iPad επίσης είναι σχετικά χαμηλή, με το  Wi-Fi only μοντέλο των 32gb να ξεκινάει από τα 329$, ενώ η cellular έκδοση με την ίδια χωρητικότητα θα αρχίζει από τα 459$

Φαίνεται λοιπόν ότι η Apple θέλει να προσελκύσει νέους αγοραστές , που θέλουν ένα φθηνό αλλά νέο iPad. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου ο Phil Schiller δήλωσε οτι:

«Οι νέοι πελάτες, καθώς και όποιοι θέλουν να αναβαθμίσουν το παλιό τους iPad, θα αγαπήσουν το νέο iPad αφού είναι κατάλληλο τόσο για χρήση στο σπίτι η στο σχολείο, όσο και για εργασία.»

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Lineage OS τρέχει σε πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Νέες διαρροές έρχονται στο προσκήνιο για το Samsung Galaxy S8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here