Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού της, iOS 11, σε λιγότερο από ένα μήνα. Παρόλο που γνωρίζουμε την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης του δεν γνωρίζουμε αρκετά σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει.

Πριν μερικές ώρες, ο Federico Vittic των MacStories κυκλοφόρησε ένα βίντεο που προσπαθεί να συμπεριλάβει όλες τις νέες δυνατότητες που η Apple θα φέρει στο νέο iOS 11. Στο συγκεκριμένο βίντεο αναφέρει τα νέα χαρακτηριστικά που η εταιρία ίσως φέρει στα iPads και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

O Vittici συνεργάστηκε με τον designer Sam Beckett προκειμένου να ολοκληρώσει το παραπάνω βίντεο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο πρώτος αναφέρει ότι η Apple θα συμπεριλάβει ένα System-wide “drag and drop” σύστημα, που θα μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του split screen. Εικόνες, κείμενο και αρχεία θα μπορούν να μεταφερθούν από την μία εφαρμογή στα άλλη, αρκεί να είναι και οι δύο ανοιχτές στο split screen:

ios11conceptdraganddrop-800x533

Επιπλέον, το iOS 11 θα διαθέτει ένα εικονικό “ράφι” που θα μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε οτιδήποτε, ενώ στην συνέχει θα μπορούμε να το μεταφέρουμε σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Φανταστείτε κάτι σαν ένα clipboard με αυξημένες δυνατότητες. Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το concept βίντεο, στο επίσημο blog των MacStories από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To Galaxy Note 7 είναι νεκρό. Ζήτω το Galaxy Note FE

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα καταστήματα της Amazon χωρίς ουρές στα ταμεία, έρχονται Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here