Όπως αναμενόταν, η Apple αποκάλυψε το πρώτο της Bluetooth ηχείο με ενσωματωμένο τον Siri, Homepod. H Apple ακόμη μία φορά μπαίνει σε μία κατηγορία “αργοπορημένη”: Το Echo της Amazon έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα τα τελευταία χρόνια και το Google Home ξεκινά να βλέπει τις πρώτες του πωλήσεις. Ακόμη και η Microsoft έφερε την Cortana στο σαλόνι μας, μέσω του Invoke της Harman Kardon. Φυσικά, επειδή η Apple… είναι Apple, φέρνει τον καλύτερο ήχο από όλες τις παραπάνω συσκευές, ζητώντας και το αντίστοιχο τίμημα.

Το HomePod διαθέτει σχετικά μικρή κατασκευή που φιλοξενεί ένα 4″ woofer και επτά tweeters. Επιπροσθέτως διαθέτει τον Α8 επεξεργαστή στης Apple που το επιτρέπει να πραγματοποιεί ιδιαίτερα έξυπνες λειτουργίες όπως την “real-time acoustic modeling”, που πρακτικά μπορεί να “φτιάχνει” τον κατάλληλο ήχο ανάλογα με το δωμάτιο που το έχουμε τοποθετήσει.

Φυσικά, το HomePod έρχεται με ενσωματωμένο τον Siri και μπορούμε να ρωτήσουμε οτιδήποτε θέλουμε απλά ξεκινώντας με την έκφραση “Hey Siri”. Ερωτήσεις όπως “ποιο τραγούδι παίζει” ή “ποιος παίζει κιθάρα στο τραγούδι” μπορούν εύκολα να απαντηθούν. Το HomePod έρχεται στην αγορά τον Δεκέμβριο και το κόστος για την απόκτηση του είναι τα 349 δολάρια.

homepod-standing-blackhomepod-siri-interact

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

WWDC 2017: Το νέο iPad Pro με 10.5" οθόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To Outlook της Microsoft αναβαθμίζεται για iOS και Android

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here