Τα νέα ακουστικά της Apple, τα AirPods ήρθαν στην αγορά για να αντικαταστήσουν τα earpods καθώς και να λύσουν το πρόβλημα της ταυτόχρονης φόρτισης και χρήσης των ακουστικών στα iPhone 7 & 7 Plus. Όπως μας έχει συνηθίσει η Apple, τα accessories της είναι πάντα σε λευκό χρώμα. Τα AirPods δεν αποτελούν εξαίρεση καθώς η μόνη χρωματική τους επιλογή είναι λευκή. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν τα ακουστικά τους σε άλλο χρώμα. Αυτό πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ColorWare, μια εταιρία, η οποία πουλά custom AirPods σε 58 διαφορετικά χρώματα.

Αν και όμορφα, τα custom AirPods κοστίζουν αρκετά μιας και η διαδικασία βαψίματος είναι περίπλοκη. Συγκεκριμένα η τιμή βρίσκεται στα 289 δολάρια δηλαδή 130 δολάρια πιο πάνω από την τιμή των AirPods στην αγορά. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η θήκη τους με custom χρώμα μιας και κοστίζει 30 παραπάνω δολάρια. Η εταιρία μπορεί να χρωματίσει κάθε Ακουστικό σε διαφορετικό χρώμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τέλος η εταιρία υπολογίζει ότι η παράδοση των ακουστικών θα γίνεται μέσα σε 6 εβδομάδες. Αν και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος, η εταιρία είναι αξιόπιστή μιας και υπάρχει στην αγορά πολλά χρόνια. Μπορείτε να αποκτήσετε τα Airpods στο χρώμα που σας αρέσει, από εδώ.

Πιστεύετε ότι αξίζει να πληρώσει κάποιος ένα ζευγάρι AirPods περίπου στην τιμή των δύο; Πείτε μας στα σχόλια !

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Google και Christian Cowan ανακοινώνουν τα “Really Blue” τζιν (σοβαρά)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η LG παρουσιάζει το νέο ultralight Gram laptop της για το 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here