Βίντεο Review: Η καλύτερη email εφαρμογή για iOS 10 (Βίντεο)

Χειρίσου τα email σου, like a boss!

Η εφαρμογή Mail της Apple, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά διαθέτει αρκετούς περιορισμούς και μειονεκτήματα. Υπάρχουν εκεί έξω δεκάδες Email Apps που υπόσχονται να μας βοηθήσουν στην διαχείριση των email μας και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την καλύτερη!

AIRMAIL (LINK)

airmail ios

Ας ξεκινήσουμε με το Airmail. To Airmail είναι το πιο καινούργιο Email App της λίστας μας. Θα λέγαμε ότι είναι το όνειρο του customization. Διαθέτει άπειρες ρυθμίσεις  και αν ξοδέψουμε λίγο παραπάνω χρόνο, μπορούμε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Φυσικά μπορούμε με swipes να σβήσουμε ή να μεταφέρουμε τα εισερχόμενα μας. Υποστηρίζει τρίτους λογαριασμούς, όπως Gmail, Yahoo, iCloud, αλλά και Exchange.  Επιπλέον μπορούμε να εισάγουμε λογαριασμούς, όπως το DropBox ή το Evernote για την καλύτερη διαχείριση των email μας.

SPARK (LINK)

spark ios

Το Spark δεν είναι τόσο διάσημο όσο θα έπρεπε. Διαθέτει πολλές δυνατότητες, αλλά δεν χάνει την απλότητα στην χρήση του. Μπορούμε να ορίσουμε εύκολα τις ενέργειες των swipes, ή εισάγουμε λογαριασμούς τρίτων. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Ίσως η πιο σημαντική δυνατότητα του Spark είναι αυτή του Smart Inbox. Η εφαρμογή είναι αρκετά έξυπνη και κατηγοριοποιεί τα εισερχόμενα μας για την εύκολη αναζήτηση τους. Έτσι βρίσκουμε κατευθείαν τα ενδιαφέρον email μας, από τα newsletters ή spam emails.

INBOX BY GOOGLE (LINK)

inbox google ios

To Inbox της Google διαθέτει όμορφο σχεδιασμό, βασισμένο στο material design της Google. Ίσως το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι ότι έρχεται με ενσωματωμένες δυνατότητες του Google Now. Μπορούμε με ένα κλικ να δούμε τις πτήσεις ή της αγορές μας που αυτόματα “καταλαβαίνει” το Inbox, από τα εισερχόμενα email μας. Μερικά από τα μειονεκτήματα του είναι η δυσκολία στην εισαγωγή συνημμένων αρχείων και φυσικά η απουσία υποστήριξης τρίτων λογαριασμών, πέρα από της Google.

EASILYDO MAIL (LINK)

EasilyDo Mail ios

To EasilyDo Mail είναι ίσως το αγαπημένο μου. Είναι το πιο γρήγορο στην λίστα μας και αυτό που χρησιμοποιώ καθημερινά. To design του θυμίζει έντονα την stock email εφαρμογή του iOS 10, αλλά με δεκάδες νέα χαρακτηριστικά. Κατηγοριοποιεί αυτόματα τα εισερχόμενα μου και μπορώ εύκολα να βρω τα tracking των παραδόσεων μου ή τα email που δέχομαι από διάφορα subscriptions. Φυσικά μου επιτρέπει την εισαγωγή των λογαριασμών μου από το The Nerd, αλλά τους gmail accounts μου. Η αγαπημένη μου δυνατότητα είναι αυτή του unsubscribe με ένα κλικ, αλλά και του landscape περιβάλλοντος.

OUTLOOK (LINK)

outlook ios

Η κορυφαία Email εφαρμογή για iOS είναι σίγουρα αυτή του Outlook. Όπως όλα τα προηγούμενα App της λίστας μας, διαθέτει αρκετές customization δυνατότητες και μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει τα σημαντικά Email, από αυτά που ίσως δεν μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε  εύκολα να εισάγουμε λογαριασμούς τρίτων, όπως Gmail και iCloud και η διαχείριση τους είναι παιχνιδάκι. Μπορεί το Spark και το Airmail να λειτουργούν με παρόμοια φιλοσοφία, αλλά το Outlook είναι αυτό που δουλεύει πιο αξιόπιστα και γρήγορα. Τα δύο πιο δυνατά χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα χρήσης Dropbox, Box και Drive και η εύκολη πρόσβαση στα αρχεία μας και η χρήση τρίτων λογαριασμών.

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως δυνατότητα του Outlook είναι αυτή του ενσωματωμένου Ημερολογίου και λίστα επαφών.  Μπορούμε να εύκολα να δημιουργήσουμε μία καταχώρηση στο ημερολόγιο μας ή να χειριστούμε τις επαφές μας, μέσα από το Outlook. Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε, απευθείας μέσα από την εφαρμογή, που την καθιστά την κορυφαία.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Πόσο κοστίζουν τα Snapchat Spectacles και πως θα αποκτήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Huawei Honor V9 (aka Honor 8 Pro) έγινε επίσημο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here