Παρόλο που υπάρχουν δεκάδες smartwatches και wearables με ενσωματωμένο αναγνώστη καρδιακών παλμών (Heart Rate Monitor), αυτό δεν σημαίνει ότι όλα λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια. Όλοι οι Heart Rate Trackers δεν έχουν κατασκευαστεί τις ίδιες προδιαγραφές, ενώ αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός, θα πρέπει να καταλήξεις στο Apple Watch.

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη έρευνα του διάσημου Stanford University, ο ενσωματωμένος αναγνώστης καρδιακών παλμών του Apple Watch είναι ο πιο ακριβής ανάμεσα σε οτιδήποτε κυκλοφορεί μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια των δοκιμών οι ερευνητές του Stanford είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα προϊόντα, μεταξύ άλλων τα Samsung Gear S2, MIO Alpha 2, Microsoft Band, Fitbit Surge και πολλά άλλα.

Βασισμένοι στην έρευνα τους αναφέρουν ότι το Apple Watch κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του, με απόκληση μόλις 2% από τους πραγματικούς παλμούς των χρηστών. Δεύτερο σε ακρίβεια ήρθε τo Samsung Gear S2 με απόκληση 6.8%. Από την άλλη, όσο αφορά τον υπολογισμό των θερμίδων που καίμε για την διάρκεια των ασκήσεων μας, το Apple Watch δεν τα πήγε τόσο καλά. Το κορυφαίο σε υπολογισμό θερμίδων ήρθε το Fitbit Surge με απόκληση 27%, ενώ το Apple Watch είχε απόκληση 40%.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Max 2 με τεράστια οθόνη και μπαταρία.. tablet!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Οριστική διακοπή πωλήσεων του OnePlus 3T

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here