Το Magsafe της Apple είναι πρακτικά νεκρό από όλες τις απόψεις, καθώς η εταιρία το έχει αντικαταστήσει σε όλα τα σύγχρονα Macbook της, με τις νέες USB-C θύρες. Φυσικά όλα τα παλαιότερα laptop της Apple διαθέτουν το Magsafe, αλλά στο κοντινό μέλλον θα το βρίσκουμε ολοένα και δυσκολότερα. Όπως φαίνεται όμως η Apple θέλει να επιστρέψει, κατά κάποιο τρόπο, το MagSafe προσαρμόζοντάς το στην νέα USB-C θύρα.

Μία νέα πατέντα που κατέθεσε η Apple μας αποδεικνύει ότι η εταιρία θέλει να φέρει ειδικό αντάπτορα που θα μας επιτρέπει να φορτίσουμε το Macbook μας με καλώδιο τύπου MagSafe. Παρόλο που η Apple αποφάσισε να αντικαταστήσει το MagSafe στα πρόσφατα Macbook της, οι χρήστες φαίνεται ότι το αγαπάνε ακόμη. Άλλωστε αποτελεί βασικό παράπονο των χρηστών των νέων Macbook, φυσικά μετά την έλλειψη θύρας USB 2 και SD Card reader.

mafsage

Να τονίσουμε ότι άλλες εταιρίες έχουν ήδη προβεί στην κατασκευή του συγκεκριμένου αντάπτορα και μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Τρανό παράδειγμα η Griffin που φέρνει τον αντάπτορα μέσα στον Απρίλιο στην τιμή των 39 δολαρίων. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Apple κατέθεσε την παραπάνω πατέντα ακριβώς την ημέρα ανακοίνωσης του αντάπτορα της Griffin.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Xiaomi Mi Pad 3: Ανακοινώθηκε το νέο tablet της Xiaomi

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Honor 6C: το ολοκαίνουργιο οικονομικό smartphone της Honor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here