Η Apple πρόκειται να υλοποιήσει κάποια πλάνα της σχετικά με την ανανέωση του Mac Pro. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Phil Schiller της Apple ισχυρίστηκε ότι η εταιρία έχει πλήρως επανεξετάσει την άποψη της για τα Mac Pro ύστερα από το 2013. Αν γίνει αυτό και υλοποιηθεί η κατασκευή του Mac Pro τότε θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν θα έρθει φέτος στην αγορά. Το “νέο” πρότζεκτ της Apple φέρετε να έρθει με το ξεχωριστεί οθόνη από το υπόλοιπο σύστημα κάτι δηλαδή που δεν μας έχει συνηθίσει.

We designed ourselves into a bit of a corner,” όπως παραδέχεται ο Craig Federighi της Apple, ο οποίος φροντίζει το Software και εμφανίζεται στη events ώστε να υποδείξει τις βελτιώσεις του OS της apple . “We wanted to do something bold and different. What we didn’t appreciate completely at the time was how we had so tailored that design to a specific vision that in the future we would find ourselves a bit boxed in — into a circular shape.”

mac pro

Το νέο Mac Pro έρχεται σε μια περίοδο που έχουν αναφέρει πολλοί ότι η Apple εγκαταλείπει την παραγωγή των Mac της αλλά και του MacOS. Στο τελευταίο MacBook της εταιρίας με την Touch bar γραμμή, πολλοί έκαναν παράπονα για την κακή διάρκεια της μπαταρίας αλλά και την λίγη δύναμη που προσφέρει σε σχέση με τα προηγούμενα MacBook.

Μέχρι τότε θα μπορεί να πάρετε τα Mac Pro με μία μικρή δόση αλλαγής δηλαδή ενός  boost που έκανε ο αμερικάνικος κολοσσός. Έτσι, μπορείτε να βρείτε το μοντέλο με τον εξαπύρινο Intel Xeon, dual AMD FirePro D500s και 16GB RAM στα $2.999, και το άλλο με τον Dual AMD FirePro D700s και τον οχταπύρινο Intel Xeon στα $3.999.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Nokia 9: ποιο Galaxy S8 ?? (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Honor 8 Pro: Το νέο τέρας της Honor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here