Η Apple δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε μπαταρίες συσκευών iPhone 6 και iPhone 6s. Όπως θα θυμάστε, η εταιρεία είχε τρέξει ένα πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταριών για μερικές παρτίδες συσκευών iPhone 6s. Επιπλέον, είχε ομολογήσει στο TechCrunch πως οι τεχνικοί της εργάστηκαν στην έκδοση του iOS 10.2.1 προκειμένου να επιλύσουν τα προβλήματα στις μπαταρίες των συσκευών, τα οποία και προερχόντουσαν από κακή διαχείριση της ενέργειας της συσκευής από το iOS.

Κατά περιόδους το λογισμικό της συσκευής μας εκτελεί διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. Πλέον, με την έκδοση iOS 10.2.1, η Apple ειδοποιεί τους χρήστες, αν σε κάποιο από αυτά τα tests η μπαταρία της συσκευής τους κριθεί πως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Σε τέτοια περίπτωση, το σχετικό μήνυμα εμφανίζεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Μπαταρία.

Το προειδοποιητικό μήνυμα που εμφανίζεται σε περίπτωση προβλήματος της μπαταρίας
Το προειδοποιητικό μήνυμα που εμφανίζεται σε περίπτωση προβλήματος της μπαταρίας

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτά τα διαγνωστικά τεστ εντοπίζουν μόνο σοβαρά προβλήματα στις μπαταρίες των συσκευών, ή, αν το συγκεκριμένο προειδοποιητικό μήνυμα εμφανίζεται και σε περιπτώσεις όπου απλά οι μπαταρίες έχουν ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό κύκλων φόρτισης.

Σε κάθε περίπτωση, η Apple δείχνει πλέον να έχει αντιληφθεί πως έχουν υπάρξει αρκετές δυσλειτουργίες με τις μπαταρίες των συσκευών της, είτε αυτές έχουν προκύψει από τις ίδιες τις μπαταρίες, είτε από το λογισμικό. Καλού κακού, ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να διαβάσετε το επίσημο κείμενο της Apple πατώντας εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Netflix θα γίνει ο νέος personal-friend trainer σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Microsoft: Ανοίγει την πόρτα της gaming αγοράς στους Developers

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here