Πριν μερικές εβδομάδες η Apple ανακοίνωσε την ολοκαίνουργια εφαρμογή της, φυσικά για iOS. Αναφερόμαστε στην Clips και αναφέρουμε ότι από σήμερα έγινε διαθέσιμη στο App Store.

Το Clips είναι μία μίξη των Snapchat, Instagram, Vine, Prisma, και iMovie. Ουσιαστικά μας επιτρέπει το “πείραγμα” των βίντεο μας με φίλτρα, stickers, overlays και πολλά άλλα. Η Apple, ευτυχώς, δεν αποφάσισε να δημιουργήσει και αυτή τα δικά της Stories και απλά μας επιτρέπει να μοιραστούμε το αγαπημένο μας βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο της αρεσκείας μας.

clips

Η νέα εφαρμογή της Apple συνυπάρχει με την επίσημη εφαρμογή κάμερας του iOS, ενώ καμία λειτουργία της δεν είναι διαθέσιμη στην τελευταία. Έρχεται με αρκετές δυνατότητες για επεξεργασία βίντεο, ενώ μας επιτρέπει το ένωμα μερικών βίντεο για την δημιουργία ενός νέου, μεγάλου. Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές για iOS επιτρέπουν την επεξεργασία βίντεο έως και 30 λεπτά, με το Clips μπορούμε να δημιουργήσουμε βίντεο με διάρκεια μίας ώρας.

Το τελικό βίντεο μπορούμε να το μοιραστούμε με οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμούμε ή φυσικά να την αποθηκεύσουμε στην συλλογή μας για μελλοντική χρήση. Μπορείτε να την κατεβάσετε από σήμερα από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Samsung Galaxy S8 : το πρώτο τεστ αντοχής με μαχαίρι και σφυρί (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το YouTube αλλάζει πάλι την πολιτική εσόδων των δημιουργών περιεχομένου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here