Σύμφωνα με σημερινή αναφορά του CNBC, η Apple προχώρησε στην εξαγορά μίας Φιλανδικής εταιρίας που μελετά τον ύπνο μας. Συγκεκριμένα η Beddit κατασκευάζει sleep trackers, που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την ποιότητα του ύπνου μας. Σε ανακοίνωση της Beddit στο επίσημο website της, αναφέρεται η εξαγορά της από την Apple και στο γεγονός ότι πλέον η Apple θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα των ήδη χρηστών τους.

Το τελευταίο προϊόν της Beddit είναι το Beddit 3, ένα sleep monitor των 149 δολαρίων, που πωλείται ήδη στο online κατάστημα της Apple. Πρόκειται ουσιαστικά για λωρίδα που τοποθετούμε κάτω από το σεντόνι μας και είναι ικανή να μετρά τις κινήσεις μας κατά την διάρκεια του ύπνου μας, αλλά και να παρακολουθεί την καρδιά μας μέσω του βαλλιστοκαρδιογραφήματος (;!?)

Φυσικά η εξαγορά από την Apple, αποκαλύπτει το γεγονός ότι η εταιρία θέλει να επενδύσει στον τομέα των activity και sleep trackers. Προς το παρόν, μόνο το Apple Watch της εταιρίας διαθέτει ορισμένες λειτουργίες health monitoring, αλλά μην ξεχνάμε ότι κάθε βράδυ χρειάζεται φόρτιση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να “μετρήσει” οποιοδήποτε δεδομένο κατά την διάρκεια του ύπνου μας. Προφανώς η εταιρία θέλει να φέρει το sleeping monitoring ενσωματωμένο στο επόμενο Apple Watch με την χρήση μίας συσκευής όπως το Beddit 3.

Η εξαγορά της Beddit από την Apple προσφέρει στην τελευταία το know how που έχουν συλλέξει τόσα χρόνια οι μηχανικοί της Beddit, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο το ποσό που επένδυσε η Apple για την εξαγορά. Μάθετε περισσότερα για την Beddit από το επίσημο website της, από εδώ.

beddit

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Amazon Echo Show: ο καλύτερος φίλος της κουζίνας σας (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Info Quest Technologies έφερε και επίσημα το Xiaomi Mi Note 2 στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here