Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές εφαρμογών και παιχνιδιών του App Store ανακοίνωσε σήμερα η Apple, αυξήσεις που φτάνουν ακόμα και το 25%.
Ο λόγος για την κίνηση αυτή της Apple είναι η πτώση της αξίας της στερλίνας τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα τις τελευταίες εβδομάδες. Μέχρι σήμερα, το κόστος μιας εφαρμογής του App Store που είχε οριστεί στα $0.99, έφτανε να κοστίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο £0.79 ενώ πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το κόστος ορίζεται στις £0.99.

Οι τιμές των εφαρμογών πριν τη νέα αύξηση της Apple
Οι τιμές των εφαρμογών πριν τη νέα αύξηση της Apple

Παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει η Apple και σε δύο άλλες χώρες, στην Ινδία και την Τουρκία με τις σχετικές ανακοινώσεις να πραγματοποιούνται σύντομα. Πάντως η αύξηση στις τιμές, αφορά αποκλειστικά και μόνο το App Store, αν και πιθανότατα η Apple θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αντίστοιχες αυξήσεις που αφορούν ψηφιακές αγορές από το iTunes και το Apple Music. Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων άλλων εταιρειών τεχνολογίας όπως η Dell, η HTC και η OnePlus, οι οποίες προχώρησαν σε αυξήσεις τιμών των προϊόντων τους μετά την απόφαση του δημοψηφίσματος που έθετε τη Μεγάλη Βρετανία εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενδεικτικό είναι ότι και η Apple τον περασμένο Σεπτέμβριο, διέθεσε τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus με σημαντικά υψηλότερη τιμή από αυτή που ίσχυε για τους προκατόχους τους.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Samsung Galaxy J1 και J2: Η J οικογένεια μεγαλώνει και με υποστήριξη 4G VoLTE

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Πως σας φαίνεται το νέο λογότυπο της Mozilla ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here