Όταν η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone to 2007, οι ερευνητές ήταν αρκετά προβληματισμένοι για την νέα τεχνολογία των smartphones. Κανένας δεν ήταν σε θέση να προβλέψει τις συνολικές πωλήσεις, με την Apple να υπολογίζει περίπου 10 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Περίπου το ίδιο σενάριo είχε προβλεφθεί στην κυκλοφορία του iPod.

Γενικά, αν κοιτάξουμε την ιστορία της Apple, η εταιρία έχει κυκλοφορήσει αρκετές φορές κάποιο hit προϊόν με εκατομμύρια πωλήσεις, αλλά κάθε φορά κατάφερνε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Τα τελευταία χρόνια, συνήθως παίρνει την Apple μόλις τρεις μήνες να καταφέρει να ανταποκριθεί πλήρως στις πωλήσεις. Με λίγα λόγια, όταν η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 7 και iPhone 7 Plus, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες μπορούσαμε να το αγοράσουμε άμεσα από το eshop της εταιρίας.

Από την άλλη μεριά, έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την, ήδη αργοπορημένη, κυκλοφορία των Airpods και ακόμη δεν μπορούν να αγοραστούν άμεσα από την Apple.

iPhone-7-AirPods-Tech2-720-Reuters

Οι εκτεινόμενος χρόνος παράδοσης των Airpods δεν έχει μειωθεί σχεδόν καθόλου από την ημέρα της κυκλοφορίας τους και αυτό τα καθιστά σαν το πιο δυσεύρετο προϊόν της εταιρίας ever. Έως και σήμερα, δεν αρκεί το μεγάλο ποσό το 199 ευρώ για την απόκτηση τους, αλλά έρχεται να προστεθούν έξι ολόκληρες εβδομάδες αναμονή πριν την τελική τους παράδοση.

Αναλυτές δεν μπορούν να αντιληφθούν τον λόγο για την παραπάνω καθυστέρηση, ενώ φήμες θέλουν την αναπάντεχη ζήτηση από μεριάς καταναλωτών. Βέβαια ο πιο προφανής λόγος είναι η δυσκολία στην κατασκευή των μικροσκοπικών ασύρματων ακουστικών της Apple.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Xiaomi Mi 6: Σήμερα η μεγάλη ανακοίνωση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Samsung Galaxy S8 & S8+: Έκαναν ρεκόρ παραγγελιών σε 2 μέρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here