Η Google έχει προσθέσει ένα νέο τμήμα στο κατάστημα Play Google για να προωθήσει μια δωρεάν εφαρμογή κάθε εβδομάδα.

Εάν ακόμα δεν μπορείτε να δείτε αυτό το section από το κινητό σας, τότε σίγουρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του υπολογιστή σας. Αυτή η νέα συλλογή εφαρμογών και παιχνιδιών εντοπίστηκε για πρώτη φορά από την σελίδα Android Police στην σελίδα Apps  του Google Play.

Όπως υποδηλώνει το όνομα του-free app of the week-το section αυτό, θα επιλέγει κάθε βδομάδα μία εφαρμογή-παιχνίδι, του οποίου η “free” προσφορά, θα λήγει 7 μέρες μετά από την αρχική του ανάρτηση και θα επιστρέφει στην αρχική του τιμή.

google_play_free_app_of_the_week

Φυσικά ακόμα δε γνωρίζουμε με ποια κριτήρια θα επιλέγεται κάθε βδομάδα η δωρεάν εφαρμογή, όμως πιστεύουμε ότι η δημοτικότητα της, καθώς και ο αριθμός των download της θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Εκτός από το νέο section στο Google Play, έχει και το App store της Apple κάτι παρόμοιο στο οποίο προσθέτει τις free εφαρμογές της ημέρας.

Αυτή η νέα προσθήκη που μας προσφέρει το Google Play, είναι πολύ σημαντική, αφού πολλές φορές θέλουμε να κατεβάσουμε μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι για το οποίο όμως δεν θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα ώστε να απολαύσουμε όλες τις δυνατότητες του στο έπακρο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πρώτα bluetooth ηχεία της Urbanears είναι sexy και λίγο.. Marshall

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του LG G6 (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here