Σήμερα η Amazon ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν της Echo Family σειράς σας, το Echo Look. Ουσιαστικά πρόκειται για μία έξυπνη κάμερα που θέλει να μας βοηθήσει να ντυνόμαστε πάντα με style. Το Echo Look διαθέτει έναν έξυπνο βοηθό που μας τραβά φωτογραφίες και μικρά βίντεο προκειμένου να αντιληφθεί τα ρούχα μας και μας προτείνει διάφορους συνδυασμούς.

Το Echo Look διέρρευσε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο σαν κάμερα ασφαλείας, αλλά τελικά πρόκειται για κάτι πιο ενδιαφέρον. Η συσκευή έρχεται με ενσωματωμένο Led φωτισμό, μικρόφωνο και μία βάση που βοηθά να την τοποθετούμε στο αγαπημένο σημείο των γυναικών: την ντουλάπα τους. Το Echo Look διαθέτει ειδική εφαρμογή για smartphone που είναι ικανό να συγκρίνει δύο συνδυασμούς ρούχων και να μας προτείνει τον πιο στιλάτο.

EH-KK-image-574x602-2x._CB529298494_Πρακτικά το Echo Look μας δίνει το ποσοστό rating που έχουν οι συνδυασμοί των ρούχων μας και μας βοηθά να αποφασίσουμε τον πιο κατάλληλο για εμάς. Η νέα συσκευή της Amazon είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, μόνο με πρόσκληση και το κόστος της είναι 200 δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website από εδώ.

EH-techspecs-image-1000x750-2x._CB529298492_

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Instagram μεγαλώνει γρήγορα, πολύ γρήγορα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Samsung θέλει να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων σε αυτοκίνητο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here