Η Amazon ανακοίνωσε επισήμως ένα νέο μέλος της Echo οικογένειας: μία συσκευή με οθόνη αφής, ενσωματωμένη την Alexa και το όνομα Echo Show. Η συσκευή διέρρευσε μερικές ημέρες πριν την σημερινή ανακοίνωση, ενώ από σήμερα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία, έναντι των 299 δολαρίων.

Το Echo Show διαθέτει τις βασικές δυνατότητες που έχει και “απλό” Echo, αλλά συμπεριλαμβάνει πολλές νέες, χάρη στην οθόνη αφής του. Στην οθόνη του, το Echo μπορεί να μας δείξει οτιδήποτε ακούγαμε μέχρι πριν στο “απλό” Echo, όπως για παράδειγμα τον καιρό ή κάποια συνταγή και επιπλέον μας επιτρέπει να παρακολουθούμε βίντεο από το YouTube ή το Amazon Video.

Όπως κάθε συσκευή της Amazon, το Show λειτουργεί βέλτιστα χρησιμοποιώντας τις δικές τις ψηφιακές υπηρεσίες. Η οθόνη του μπορεί να προβάλει φωτογραφίες που έχουμε αποθηκευμένες στο Amazon Photos ή να παίξει το αγαπημένο μας τραγούδι από το Amazon Music, ενώ μας εμφανίζει αυτόματα τους στοίχους. Επιπροσθέτως μπορούμε να συνδέσουμε μέσω WiFi τις κάμερες που έχουμε τοποθετημένες στο σπίτι μας και με μία απλή φωνητική εντολή να τις εμφανίζουμε στην οθόνη του Show.

61XXpGCOEaL._SL1000_

Ίσως η πιο σημαντική λειτουργία του Show, να είναι αυτή που μας επιτρέπει να δεχόμαστε βιντεοκλήσεις μέσω αυτού. Φυσικά θα πρέπει να έχουμε εγκαταστημένη την εδική εφαρμογή στο Android ή iOS κινητό μας, ενώ προς το παρόν δεν διατίθεται εφαρμογή του Skype.

Το Echo Show έρχεται με παρόμοια ενσωματωμένα μικρόφωνα σε σχέση με το “απλό” Echo, ενώ διαθέτει 8 αντί για 7. Η οθόνη του Show έχει μέγεθος 7″, ενώ διαθέτει δύο ηχεία και κάμερα ανάλυσης 5MP στο μπροστινό μέρος του. To νέο Echo Show θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τώρα μπορούμε να ανεβάζουμε στο Instagram εικόνες μέσω του website

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Apple εξαγοράζει την Beddit και μπαίνει στο κρεβάτι μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here