Η Fitbit σήμερα ανακοίνωσε τον νέο της fitness tracker, το Alta HR. Αποτελεί τον διάδοχο του του περσινού Alta και έρχεται με αρκετές βελτιώσεις που αφορούν τις επιδόσεις του, αλλά και τον σχεδιασμό του. Το Alta HR είναι ο πιο στυλάτος tracker που κυκλοφορεί στην αγορά και διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την αφή μας. Η εταιρία υποστηρίζει ότι η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την πρίζα μας για πέντε μέρες και απέκτησε ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες του περσινού Alta τόσο πολύ επιθυμούσαν: αναγνώστη καρδιακού παλμού.

Το τελευταίο τεχνικό χαρακτηριστικό εντάσσει το Alta σου trackers της εταιρίας που έρχονται με heart rate sensor, το Charge, το Blaze, και το Surge. H Fitbit προκειμένου να χωρέσει έναν τέτοιο sensor σε τόσο μικρή κατασκευή, εργάστηκε επί έναν χρόνο στενά με την Texas Instruments, η οποία τελικά δημιούργησε ένα custom chip. To νέο chip είναι 25% μικρότερο από ότι έχει κυκλοφορήσει σε αναγνώστη καρδιακών παλμών, μάλιστα καταφέρνει να καταναλώνει πολύ μικρή ποσότητα ενέργειας.

Fitbit_Alta_HR_Lifestyle_BraidHair

Η Fitbit προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κοινό, έχει συμπεριλάβει νέες δυνατότητες που αφορούν την ποιότητα του ύπνου μας. Το νέο Alta HR μπορεί να καταλάβει τα στάδια του ύπνου μας και να μας αναλύσει με λεπτομέρειες τον ύπνο μας. Φυσικά το νέο Alta HR είναι ικανό μας μας δείχνει τις ειδοποιήσεις που δεχόμαστε το smartphone μας, ενώ δεν μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με αυτές. Να τονίσουμε ότι δεν είναι smartwatch, παρά ένα fitness tracker.

To κόστος του ολοκαίνουργιου Alta HR είναι 150 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο. Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι δεν σταματά την διάθεση του πρώτου Alta, που δεν διαθέτει αναγνώστη καρδιακών παλμών, σε χαμηλότερο κόστος. Μπορείτε να αποκτήσετε το Alta HR από εδώ.

Android_Hypnograph_FS_1

 

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Apple κυκλοφορεί σιωπηλά ένα νέο μοντέλο του iPhone 6

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Εταιρία διανομής ταινιών δημιουργεί το δικό της KickassTorrent

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here